Kaip saugosime  savo šeimos istoriją? Fotoalbumai FOTO FOTO

MazojiLietuva.lt

Renginiai, susitikimai, asmenybės, istorija.
Facebook
LinkedIn
El.paštas
Spausdinti

Didžiausias  prekių  ir paslaugų pasirinkimas  parduotuvėse Kaune

Dažnas   fotomėgėjas  ar profesionalas,  iškilus reikalui, ar kokiam keblesniam klausimui kreipiasi  į  fotoprekių centrus Foto Foto, kurie yra  įsikūrę  Vilniuje Švitrigailos 11 b  ir Kaune, Savanorių pr. 346.

… Štai kaunietė Kristina, sako nesanti   fotografė,  nors savo išmaniuoju mobiliuoju  telefonu   jau yra užfiksavusi ir  sukaupusi per kelis kelis šimtus, o gal net  tūkstantį vaizdų.

Moteriai, išauginusiai gražią šeimą, dvi nuostabias dukras  subrendo laikas – sukurti šeimos fotoalbumą.  Sukurti,  ir  tvarkingai  sudėlioti, užrašyti  gimtadienių ,šeimos švenčių datas,  vaikų, senelių ir anūkų vardus.

Norisi,  kad   visa tai išliktų atmintyje. Išliktų  kitoms kartos, ir  jai pačiai nepasimirštų.

Su Kristina susitikome   fotoparduotuvėje  Foto Foto ,  Kaune, Savanorių pr. 346.  Parduotuvės įsikūrusi  prekybos centre SAVAS, todėl lengva ją surasti, yra kur parkuoti automobilį ir šalia   yra  dar  daugybė   parduotuvių,    galima tuo pačiu metu apsirūpinti ir kitomis prekėmis.

Kristina į fotoparduotuvę atėjo pirmą kartą,  ir pirmiausiai ji domėjosi,  kokį fotoalbumą  pasirinkiti, kokio dydžio, kaip  bus tvirtinamos  fotografijos ar bus jos įkliuojamos,, ar  kitoje  nuotraukos pusėje  bus galima užrašyti svrabius duomenis, ir kiekvienu atveju bsu  galima nuotraką išimti ir ją apžiūrėti?

Partuotuvės vitrinose – didelis fotoalbumų pasirinkimas.

Svarbiausia žengti pirmąjį žingsnį. Kristina taip ir padarė –  iš savo išmaniojo telefono  paprašė  parduotuvės darbuotojų   perkelti   fotografijų ir jas   atspaustinti.

Tai buvo atlikta per pora minučių. Rezultatas  ir kokybė Kristinai patiko.  Puiku.  Kristina pasakė, kad  reikės atspausdinti  apie 150 nuotraukų albumui , tik jau pačiai, reikės jas  atrinkti ir   atnešti, ar atsiųsti į fotoparduotuvę.

Ir tai  bus  šeimos  fotoistorijos  kūrimo pradžia, Istorija sutilps į fotoalbumą, kuri buvo  išsimėčiusi po įvairias laikmenas, nežinia  kur ir  be  tikslesnių aprašų.

Foto Foto Kauno  filialo pardavėjas  Vidas sako, kad  tokių klientų  kaip Kristina,  apsilanko  gana dažnai,  ir  labai džiugu, kad  žmonės rūpinasi savo šeimos istoriją.

Savo artimųjų  fotografavimas skatina  ir    giliau domėtis fotografija. Daugelis klientų  klausia, kokį  geresnį fotoaparatą, , negu telefonas, būtų galima įsigyti.  Vidas atkreipia dėmesį į išmanųjį kompaktišką    Ricoh GR III .Tai – gatvės  įvykių(street photography) fotoaparatas,  su  galingesniu APS  jutikliu ( matrica),  lengvai  valdomas ir kokybiškai fotografuojantis.

– Kauno filiale  lankosi ir profesionalai,  ne tik iš miesto, bet ir  artimiausių  rajonų. Juos domina kita   echnika, tarp  jų   dar nepasenusi naujiena   galingasis  Nikon Z /f  ir didelis fotoobjektyvų pasirinkimas,  –  tęsia pokalbį parduotuvės konsultantas Vidas.

 

Panašūs straipsniai