Naujienos. Photokina 2016

MazojiLietuva.lt

Renginiai, susitikimai, asmenybės, istorija.
Facebook
LinkedIn
El.paštas
Spausdinti

Grakščios linijos ir funkcionalumas – nuostabus naujasis kompaktiškas OLYMPUS PEN E-PL8aukština madą ir moteriškumą.

Kompaktiškas fotoaparatas  Olympus PEN  E-PL8, kuriame susilieja jausmingas moteriškumas, nepriekaištingi blogerių ir mados žinovių socialinio bendravimo įgūdžiai ir kiti interneto kartos bruožai.

Nauja forma ir odos apdaila iš karto krenta į akis ir dera prie jūsų garderobo, tuo tarpu Olympus technologijos įgalina lengviau, nei bet kada fotografuoti ir filmuoti nepriekaištingos kokybės kadrus, kuriais tuoj pat galite pasidalinti socialiniuose tinkluose, o kokybė jus kaip mat išskirs iš beveidės išmaniųjų telefonų minios. Nepaisant metalinio korpuso ir keičiamų objektyvų, E-PL8 yra pakankamai lengvas ir kompaktiškas, kad lengvai tilptų nedideliame krepšyje. Atverčiamas LCD yra tiesiog idealus selfie tipo nuotraukoms, suteikia galimybe palietimu reguliuoti pagrindinius nustatymus tarp kurių ir užrakto paleidimas, ekspozicijos kontrolė ir meninių filtrų parinkimas.

Galima pasirinkti baltos, juodos su sidabriniais elementais arba madingiausios šiuo metu vintažinės rudos spalvos. Su M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1-3.5-5.6 EZ objektyvu.

Fotoaparatas  sveria vos 326 gramus ir kainuos apie €449; arba €599.

Panašūs straipsniai